Protože závod se již pomalu, ale jistě přehoupl do své druhé poloviny a brzy se všichni rozloučíme, abychom tréninkem dohonili, co jsme přes zimu zaspali (pro zůčastněné je zamluveno bezplatně středisko vrcholového sportu v tibetském Au chuangu) a mohli v druhé, podzimní části opět rárně šlápnout, jet a zvítězit.  
 
cinan.jpg (34681 bytes)Zatímco se Číňan chlubí svým novým karbonovým strojem z produkce firmy Che Li Ming, někteří závodníci při pohledu na tento zázrak techniky propadají panice a vzteky mění barvy jako chameleon.
crazy.jpg (16981 bytes)V současné době zjištují někteří účastníci závodu, že na klasických, ba dokonce i silničních kolech, nemají šanci zvítězit. Proto se snaží uspět i jinými způsoby. Když si praxí ověřili, že pomlouvání soupeřů, znásilňování jejich partnerek a partnerů není nic platné, zkoušejí alespoň okouzlit porotu svým svůdným úsměvem.

 

Chceme také dokázat, že tvorba a informování o probíhaných závodech je činnost vcelku náročná, vysilující a deprimující. Vše ovšem vyvažují stovky děkovných dopisů (elektronických) z nichž citujeme alespoň jeden (doslovná kopie):

Subject:
RE: Cinan cup
Date:
Mon, 13 Jul 1998 18:20:24 +0200
From:
Radek Chudik <rchudik@pointcz.cz>
To:
"'Vaclav Synek'" <synek@eurosat.cz>

POLIBTE ME Z PRDEL S TEMA VASIMA MAILAMA A VYRADTE ME Z VASI ZAMRDANE A
ZPICENE EVIDENCE, KURVA: NEBO SI VAS NAJDU A VSEM VAM PODREZU TY VASE
ZASRANY KRKY VY ZMRDI.

S pozdravem Vas Radek Chudik

 

Pamela s těma... zdraví účastníky Chcupu

pam.gif (46900 bytes)

Přinášíme také exklusivní foto z předávání výsledků druhého, dnes již legendárního závodu Lipová hill:

final.jpg (20488 bytes)Dívka na snímku v popředí je jedna z konkubín závodníka na druhém místě v kategorii HK Václava Synka. Takových ještě má...

 

 

 

 



cnn.gif (1564 bytes)Zeptali jsme se zpravodajů světové zpravodajské stanice CNN, zda se chtějí zůčastnit posledního, první část závodů zakončujícího a tudíž výročního závodu Vinohrady, aby mohli přinést nejnovější informace o tomto sportovním počinu divákům nejen ve staré dobré Evropě, ale i v zemi George Washingtona, Martina Luthera Kinga a Barta Simsona - v U.S.A. Vyjádřili jsme i radost z toho, že americký prezident nedávnou návštěnu Číny přežil aniž by se nakazil nějakou virovou nemocí, jež se zde běžně vyskytují a na člověka se lepí drsným způsobem a dokonce aniž by došlo ke ztrátě lesku jeho šestky vpravo dole (o ostatních zubech ani nemluvě). Odpověď přišla obratem, pro závažnost celé žádosti a díky všeobecnému povědomí o CNN, přinášíme celé znění odpovědi.

Samson, pivo, které mají malí žlutí Číňani rádi (možná jenom každý třetí)

samson.jpg (15917 bytes)

...i když to má pak takové vedlejší účinky!

vtip.gif (2219 bytes)

V.